Produse de panificație

Brual Vest

m

BRUAL VEST S.R.L. a fost înregistrată la data de 31.05.2007 și are adresa juridică în s.Pelinia, rl.Drochia.

A fost creată cu scopul de a desfăşura activitate de antreprenoriat în domeniul producerii și comercializării produselor de patiserie și panificație. Din momentul înregistrării şi până în prezent întreprinderea activează în domeniul producerii și comercializării produselor de panificație și patiserie. Administrator al întreprinderii este d-a Babalau Ala, având o experienţă în administrarea afacerii de circa 13 ani.

Ca urmarea a analizei pieţei R. Moldova şi în special a pieţei raionelor Drochia, Fălești, Florești, Râșcani, Sîngerei și a municipiului Bălți în domeniul producerii produselor de panificație și patiserie, care a demonstrat insuficiență de produse de panificație și patiserie de calitate superioară, BRUAL VEST a decis să-și lanseze afacerea anume în acest domeniu.

În anul 2007 Brual Vest, a deschis o brutăria în s. Pelinia, pentru producerea produselor de panificaţie, iar în anii următori a utilat secția de producere cu utilajul necesar pentru producerea a 6 tipuri de pâine, 3 tipuri de plăcinte, a colacilor și a cozonacilor. În cadrul secției de producere a pâinii zilnic sunt produse circa 5 tone de produs finit.

MAJORAREA SPECTRULUI DE PRODUSE

S.C. „BRUAL VEST” S.R.L. intenţionează să mărească spectrul de produse de patiserie și să procure echipament tehnologic performant pentru producerea plăcintelor, utilaj de înghețare-șoc a produsului și utilaj de ultima generație pentru producerea și formatarea aluatului.

IMPORTANȚA UTILAJULUI NOU

Utilajul nou procurat va conduce la o productivitate înaltă a procesului tehnologic, asigurarea unei calităţi înalte a produsului finit al întreprinderii şi asigurarea unor costuri mici pe unitate de produs.

DEMARAREA CU SUCCES A PROIECTULUI

Pentru demararea proiectului în termeni de rentabilitate care să poată genera şi venituri pentru investitor e necesar de investit în utilaje performante cu capacitate mare, consum energetic mic şi o automatizare completă a procesului de lucru.

„Alege meseria care îți place și nu va mai trebui să muncești nici o zi din viața ta.” Confucius
"Nu tăia pâinea pe care poţi să o rupi." Pitagora
"Pâine cu sare e gata mâncare." Anton Pan