PREPARAREA PÂINII


1
PREPARAREA ALUATULUI


2
PRELUCRAREA ALUATULUI


3
COACEREA


4
RĂCIREA

Pâine
Avem 6 tipuri de pâine: Pâine de casă, Pâine rotundă de secară, Pâine cu adaus de tărîțe, Pâine împletită hala, Romanița, Franzelă. Acestea reprezintă o categorie de produs ce se regăsește pe fiecare masă în fiecare zi și în fiecare casă. S.R.L. „BRUAL VEST” produce spectru diversificat de pâine pentru a satisface cerințele gustative ale tuturor consumatorilor.Ingrediente:
- făină
- apă
- sare
- drojdii

COLACI
Colacii sunt produși de brutărie ocazional, odată cu apariția comenzii prealabile. Acest produs este realizat la cererea consumatorului direct și conform cerințelor consumatorilor.La comandă
Gramaj:
- 0.5 kg
- 0.7 kg
- 1.0 kg
- 1.5 kg
- 1.8 kg

COZONACI
Cozonacii sunt produși doar la comandarea prealabilă de către client.Gramaj:
- 0.1 kg
- 0.2 kg
- 0.5 kg
- 0.7 kg

Plăcinte semi-preparate
Plăcintele semi-preparate cu umplutură de măr, vişină, dovleac şi carne țin să cucerească consumatorii săi prin disponibilitatea de a participa efectiv la prepararea sa. Produsul va fi pregătit și înghețat până la etapa de coacere, tot ce rămîne de făcut consumatorului este să o pună în cuptor și să o coacă circa 15 minute.Ingrediente:
- făină
- drojdii
- apă
- ulei de floarea soarelui
- umplutură