PREPARAREA PÂINII

process-bg-item m
1

PREPARAREA ALUATULUI

process-bg-item m
2

PRELUCRAREA ALUATULUI

process-bg-item
3

COACEREA

process-bg-item paine
4

RĂCIREA

paine

Pâine

Avem 6 tipuri de pâine: Pâine de casă, Pâine rotundă de secară, Pâine cu adaus de tărîțe, Pâine împletită hala, Romanița, Franzelă. Acestea reprezintă o categorie de produs ce se regăsește pe fiecare masă în fiecare zi și în fiecare casă. S.R.L. „BRUAL VEST” produce spectru diversificat de pâine pentru a satisface cerințele gustative ale tuturor consumatorilor.

Ingrediente:

  • făină
  • apă
  • sare
  • drojdii
colaci

COLACI

Colacii sunt produși de brutărie ocazional, odată cu apariția comenzii prealabile. Acest produs este realizat la cererea consumatorului direct și conform cerințelor consumatorilor.

La comandă

Gramaj:

  • 0.5 kg
  • 0.7 kg
  • 1.0 kg
  • 1.5 kg
  • 1.8 kg
cozonaci

COZONACI

Cozonacii sunt produși doar la comandarea prealabilă de către client.

Gramaj:

  • 0.1 kg
  • 0.2 kg
  • 0.5 kg
  • 0.7 kg
placinte

Plăcinte semi-preparate

Plăcintele semi-preparate cu umplutură de măr, vişină, dovleac şi carne țin să cucerească consumatorii săi prin disponibilitatea de a participa efectiv la prepararea sa. Produsul va fi pregătit și înghețat până la etapa de coacere, tot ce rămîne de făcut consumatorului este să o pună în cuptor și să o coacă circa 15 minute.

Ingrediente:

  • făină
  • drojdii
  • apă
  • ulei de floarea soarelui
  • umplutură
„Alege meseria care îți place și nu va mai trebui să muncești nici o zi din viața ta.” Confucius
"Nu tăia pâinea pe care poţi să o rupi." Pitagora
"Pâine cu sare e gata mâncare." Anton Pan